Wonen in Amersfoort

Stad in het groen

De kracht van Amersfoort zit hem in deze stadse mogelijkheden, gecombineerd met het vele groen. Wandelend of fietsend kun je werkelijk alle kanten op en ligt de natuur voor het oprapen. Het bosrijke Landgoed Den Treek, de Leusderheide of de Soesterduinen of fiets je liever op de startbaan van voormalige vliegbasis Soesterberg?
Een heel bijzondere ervaring.

Centraal in Nederland

En dat alles midden in Nederland! In een half uur sta je op Schiphol, of op de Veluwe, net wat je wilt. De centrale ligging in Nederland maakt Amersfoort een geliefde woonplaats voor werkforenzen. De snelwegen A1 en A28 zijn vlot bereikbaar en voor de ov-liefhebbers zijn er de NS-stations Amersfoort, Vathorst en Schothorst.

Beste woonstad..?

Niet voor niets is Amersfoort al jaren op rij één van de beste woonsteden van Nederland. Neem je fiets mee of huur er één want de stad ontdek je het beste op de fiets. Laat je verrassen door de middeleeuwse (grachten-)panden, de modernste wijken of de hippe ‘Nieuwe Stad’ Het beroemdste monument is de Koppelpoort. Die kan je niet missen… gebruik die als startpunt van je ontdekkingstocht, volg de Eem en je ziet gelijk een prachtig gerenoveerd oud deel van Amersfoort. De haven.

Er zijn jaarlijks vele evenementen door de hele stad en met uiteenlopende thema’s. 

Amersfoort heeft het allemaal.

ADRES

Van Oossanen makelaardij
Utrechtseweg 57
3818 EA Amersfoort
033 461 4001

Cookiebeleid
Privacybeleid

OPENINGSTIJDEN

maandag - vrijdag 09:00 – 17:30 uur

FACEBOOK

Bekijk hier de Facebookpagina van Van Oossanen Makelaardij