Waldeck Pyrmontlaan 2 AMERSFOORT

895.000

Categorie:

Beschrijving

Deze rietgedekte, vrijstaande villa met garage staat in het Amersfoortse Bergkwartier temidden van het vele groen. De kenmerkende elementen van de jaren ’30 geven de woning het charmante karakter; donkerrode metselsteen, erkers, balkons. glas-in-loodramen en de rietenkap met de ruime overstekken en kamer-en-suite op de begane grond, 3 (slaap-)kamers op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping waar eventueel 2 kamers kunnen worden gemaakt. Deze woning wordt aangeboden door een NVM-makelaar.

De indeling is als volgt:
B.G.: zij-entree, hal met WC, toegang tot de kelder (7m2 en stahoogte), deur naar de woonkamer voorzijde (en-suite en met erker), deur naar de woonkamer achterzijde met openslaande deuren naar het terras en erker aan de zuidzijde van de woning. De dichte keuken van 7m2 is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting, aansluitend de bijkeuken van 5m2 met deur naar de achtertuin en toegang tot de aangebouwde garage (10m2) met openslaande deuren aan de voorzijde. Boven de garage is een bergzolder, bereikbaar d.m.v. vlizotrap. De aangebouwde carport (1994) is buitenom bereikbaar en beschikt over een oppervlakte van 31m2.
In de hal gaat een vaste trap naar..

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde (20m2) beschikt over een balkon en vaste kasten, de grote slaapkamer aan de voorzijde (19m2) beschikt eveneens over een balkon. De kleinste kamer aan de voorzijde meet 9m2. De badkamer is uitgevoerd met ligbad/douche-combinatie, dubbele wastafel en WC.
Een vaste trap leidt naar..
2e verdieping: overloop, berging en (slaap-)kamer.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Het Bergkwartier is een gewenste wijk vanwege de bosrijke omgeving, de uitstekende ligging t.o.v. AmersfoortCS en de korte uitvalswegen naar de A1/A28. Maar ook de wandel- en fietspaden in de directe omgeving en het ruime scholenaanbod maken het tot een geweldige woonplek.

Heeft deze woning, die als enige is gelegen aan de Waldeck Pyrmontlaan, uw belangstelling?
Wij laten u de woning graag zien. Een vrijstaande woning in het bergkwartier, zo charmant als deze, wordt zelden aangeboden. De woning dient te worden gemoderniseerd maar zal voor vele jaren de ultieme woonplek voor een (jong) gezin kunnen zijn.

-Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning door verkoper.-