Trombonestraat 56 AMERSFOORT

325.000

Categorie:

Beschrijving

Achter de lichte gevel met zachtblauwe kozijnen gaat een woning schuil waar je graag zou willen wonen. De tussenwoning, gebouwd in 1988 ligt centraal in de wijk Zielhorst en ziet er binnen fantastisch uit. Dit is een woning in zo’n goede staat; je hoeft alleen maar te verhuizen. Met strakke (bijna) witte wanden en grote tegels op de vloer is het ruimtelijk effect optimaal. Deze woning wordt aangeboden door een NVM-makelaar.

De indeling is als volgt;
B.G.: entree, hal, WC met fontein, de woonkamer en een open keuken in hagelwitte uitvoering, voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is een aangename, lichte kamer met zicht op de achtertuin.
De trapopgang in de hal naar..

1e verdieping: overloop, 3 (slaap-)kamers van resp. 8m2, 10m2 en 16m2., mooie badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping is tevens een separate WC met fontein. De vaste trap leidt naar..

2e verdieping: Overloop met CV-ketelopstelling en aansluiting voor de wasapparatuur, 2 (slaap-)kamers waarvan één in gebruik als slaapkamer (11m2) en de andere als studeer-/werkkamer (9m2 +schuine delen). De kamer aan de voorzijde heeft een rechte muur met een platdak. De werkkamer aan de achterzijde is, in het schuine dakvlak, voorzien van een Velux-dakraam. Hier is eventueel een dakkapel mogelijk.

Achtertuin.
Via de deur in de woonkamer bereik je de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten. Hier bevindt zich ook de vrijstaande berging van 7m2 en een achterom.

De wijk.
Zielhorst is voor het grootste deel gebouwd tussen 1987 en 1991. Er werd in deze wijk gestreefd naar een nieuw architectonisch beeld. Mede door de ligging aan de rand van park Schothorst en aan de grote vijver (tussen Kattenbroek en Zielhorst) heeft de wijk een groen karakter. Bovendien zijn veel voorzieningen binnen handbereik, zoals het NS-station Schothorst, het zeer uitgebreide winkelcentrum Emiclaer en het sportpark Zielhorst. Ook is er een ruim aanbod in scholen en naschoolse opvang.
De straatnamen in dit gebied dragen de namen van vlinders, theologen, filosofen en buitenlandse architecten en.. muziekinstrumenten. Daar is de Trombonestraat er één van.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.