Soesterweg 35 AMERSFOORT

395.000

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Deze zeer goed onderhouden tussenwoning uit 1904, beschikt over 4 slaapkamers, een woonkamer-en-suite van 40m2 en is gelegen op slechts 300 meter van het NS-station Amersfoort-CS. Deze woning wordt aangeboden door een NVM-makelaar.

De indeling is als volgt;
Entree, de kenmerkende lange hal met meterkast, een deur naar voorkamer en een deur naar de achterkamer. De voorkamer heeft een erker en 2 diepe, vaste kasten. De achterkamer heeft 1 diepe vaste kast en de toegangsdeur naar de kelder van 4m2. Twee openslaande deuren leiden naar de achtertuin. In de gehele woonkamer (20m2) ligt een prachtige hardhouten vloer. Grenzend aan de achterkamer bevindt zich de splinternieuwe aanbouw (2014). In deze aanbouw bevinden zich de dichte keuken, de wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en de WC (met fonteintje) en een deur naar de achtertuin. Een vaste trap leidt naar..,

1e verdieping: overloop, slaapkamer van 8m2 aan de achterzijde van de woning, de hoofdslaapkamer aan de voorzijde met een oppervlak van maar liefst 20m2 en de badkamer, efficiënt ingericht met een douche, WC en dubbele wastafel. Met de vaste trap bereik je de..,

2e verdieping: ruime overloop (8m2), een werk-/wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur, werkblad met onderkasten en wastafel en een opstelplaats voor de CV-ketel (Bosch HR, 2008). Hier is vrij eenvoudig een 2e badkamer te realiseren.

De ongeveer 4,5meter diepe voortuin geeft de woning een fraai aanzicht. De ca. 16 meter diepe, zonnige achtertuin ligt op het N-N/O en beschikt over voldoende privacy. Er staat een flinke houten berging (14m2) en er is een achterom.
Parkeren in de straat is voor bewoners/vergunninghouders en de loopafstand naar de achteringang van Amersfoort-CS is slechts 300 meter. De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. het Amersfoortse stadscentrum, scholen en winkels.

Heb je interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.