Kappeyne van de Coppellolaan 137 AMERSFOORT

549.000

Categorie:

Beschrijving

Bent u toe aan een appartement met 147m2 woonoppervlak in het Bergkwartier, twee balkons, 3 slaapkamers, prachtig afgewerkt op de begane grond en een actieve vereniging van eigenaren? Dan is dit wellicht het appartement dat u zou willen bewonen.

De architect, Rien de Ruiter, zei bij de realisatie van dit project: "Als je in zo’n mooie bosrijke omgeving woont wil je het liefst overal glas, zodat je kunt genieten van het groene uitzicht. Daarom is het gebouw licht en transparant gehouden met brede balkons en kozijnen tot bijna op de vloer. Hiermee oogt het gebouw niet massief en voegt het zich naar de omgeving. Door de parkeervoorziening onder het gebouw te situeren, wordt de rust in het straatbeeld niet verstoord. Met een appartement van 7 meter breed, kijkt de bewoner ook 7 meter breed naar buiten."
Door de nauwe samenwerking met een landschapsarchitect is een harmonieuze woonomgeving tot stand gekomen. Dat ervaar je optimaal met dit appartement op de begane grond.

De indeling van het appartement is als volgt:
Hoofdentree met brievenbussen en beltableau met video-intercom, via de automatische deuren komt u in de centrale hal met lift en toegang tot het trappenhuis en (direct rechts) de entree naar het appartement.
Binnen gekomen staat u in de ruime hal, aan uw linkerhand de meterkast en daarnaast de WC (met fontein), een ruime inpandige berging. Hier bevinden zich de CV-ketel, de mechanische ventilatie, opstelplaats voor de wasmachine en droger en een aanzienlijke bergruimte. Om de hoek in de hal is de toegang naar de 3 (slaap-)kamers. Deze kamers varieren in maatvoering; 13, 18 en 20m2. (De grootste kamers komen uit op het (2e) balkon.) De badkamer is een plaatje; mooie donkere vloertegels en witte wandtegels, ligbad, een prachtig wandmeubel met ruim voldoende kastruimte, de (2e) WC en een separate inloopdouche. Tot slot komt u in de woonkamer. Direct valt het fantastische uitzicht over het buitengazon in het oog, vervolgens ziet u een mooie ruime woonkamer uitgevoerd met stijlvolle tegels, het prachtige balkon dat slechts door glas is gescheiden van de woonkamer en de hoekopgestelde, open keuken. De keuken is uitgevoerd in witte, greeploze fronten, en extra’s als een Quooker en een praktische pannenlade, gecombineerd met een granieten werkblad en uitgerust met o.a. Miele- en Liebherr-apparatuur. De ruime woonkamer heeft een woonoppervlak (incl. open keuken) van 59m2 maar de woonkamer vergroten naar 77m2 kan, als u 2 (slaap-)kamers voldoende vindt.

In de onderbouw van het gebouw bevindt zich de privéberging, gunstig gesitueerd direct naast de eigen parkeerplaats.

Bij de bouw in 2014 is gebruik gemaakt van prachtige materialen in moderne kleurschakeringen van hoogwaardige kwaliteit. Wat te denken van stijlvolle gevelstenen, aluminium kozijnen, isolerend HR++ glas, hang- en sluitwerk conform bouwbesluit en gelijksluitende cilindersloten. Wij kunnen nog meer benoemen maar wij nodigen u uit om het met eigen ogen te aanschouwen en zelf te ervaren.

De ligging van het gebouw is in het alom geliefde Bergkwartier. Wonen in het groen tussen de vele bomen. Een begrip voor wie bekend is met het Amersfoortse Bergkwartier. U bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging. Dan laten wij u ook gelijk zien; de ruimte voor gastenontvangst met uitgebreide keukenfaciliteiten (bijvoorbeeld een familie-bijeenkomst), de hotelsuite voor overblijvende gasten en de fitness- en saunavoorziening.

Heeft u interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.