De Bosch Kemperlaan 17 AMERSFOORT

745.000

Categorie:

Beschrijving

Deze rechterhelft van een 2/1-kapwoning aan de Bosch Kemperlaan ligt in het sfeervolle Bergkwartier.
De woning heeft de kenmerkende uitstraling van het begin van de vorige eeuw maar de seizoenen komen binnen via een aangebouwde, moderne glazen serre uit 2014. De serre en dus ook de achtertuin liggen vrijwel op het zuiden, dat is 80m2 volop genieten.
Deze woning wordt aangeboden door een NVM-makelaar.

De indeling van de woning is als volgt;
B.G.: zij-entrée, hal, WC, meterkast, kast voor de wasapparatuur, garderobe en hoge bergkasten, trapopgang, toegang tot de kelder (10m2) en toegang tot de woonkamer van ca 39m2 (met erker aan de voorzijde, een open zijkamer van 8m2 en een glazen serre van 8m2, aansluitend de open keuken (7m2) aan de achterzijde van de woning. De aangename gaskachel in de serre heeft een sfeer verhogende werking. De achtertuin met terras is zowel via de serre als ook via de keuken bereikbaar.
De fraaie trapopgang gaat naar…

1e verdieping; ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De grootte van de slaapkamers varieert van 8m2, 14m2 tot 16m2. De grootste kamer beschikt over op maat gemaakte inbouwkasten (75cm diep) en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde van de woning. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, separate douche, WC en 2 wastafels.
De vaste trap leidt naar de…

Zolderverdieping; op een oppervlak van ruim 27m2 bevinden zich hier 2 flinke (slaap-)kamers. Naast de 27m2 is er ook oppervlakte onder de schuine delen. De geïsoleerde kap, waarvan de spanten grotendeels zichtbaar zijn gebleven, is voorzien van vier Velux-dakramen. Hiermee is van de zolderverdieping een prettige en lichte verblijfsruimte gemaakt. De kamers zijn te scheiden door middel van een schuifdeur.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen (fietsen-)berging. De auto parkeren kan voor de deur (vergunning parkeren).

Voor de dagelijkse boodschappen is het uitgebreide winkelaanbod aan de Leusderweg. Voor het grote winkelaanbod sta je met 10 minuten fietsen, midden in de Amersfoortse binnenstad. In het Bergkwartier is een ruim aanbod van scholen (basis- en middelbaar onderwijs) en de uitvalswegen naar de snelwegen A1/A28 zijn nabij. Wandelen en fietsen in de prachtige groene omgeving, begint al bij de voordeur.
En misschien wel één van de belangrijkste factoren; het NS-station is in 5 minuten lopen bereikbaar,

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.