Anna Paulownalaan 26 AMERSFOORT

749.000

Categorieën: ,

Beschrijving

Deze semi-vrijstaande woning is gelegen aan een rustige laan in het Amersfoorts Bergkwartier. De woning is geschakeld middels de (voormalige) garage aan de naastgelegen woning. In de (voormalige) garage is de keuken met berging gemaakt.

De indeling is als volgt;
Begane grond: entree, ruime hal, kamer van 5m2, WC met fontein, toegang tot de kelder van 8m2, woonkamer/eetkamer (30m2), toegang tot de dichte keuken van 11m2 en aansluitend de berging. Deze berging is voorzien van een vliering en is ook toegankelijk via de openslaande (voormalige garage-) deuren.
1e verdieping: overloop, 3 kamers (6m2, 14m2 en 20m2) en de badkamer. De grootste kamer aan de achterzijde beschikt over een balkon.
2e verdieping: (door middel van vlizotrap bereikbare) zoldervliering.

Door een uitstekende positionering van de woning op de kavel is er behalve een fraaie voortuin (205m2), een ruime zij tuin (70m2) en een achtertuin van 230m2. De achtertuin is gelegen op zuid-oosten.

Het Bergkwartier kenmerkt zich door de bosrijke en rustige omgeving. Voorzieningen als scholen en winkels zijn nabij gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen is er het winkelgebied aan de Leusderweg en voor het uitgebreidere aanbod is er de Amersfoortse binnenstad.

Het NS-station AmersfoortCS ligt op betrekkelijke afstand (ca. 1 km.) van deze woning. De snelwegen A1/A28 bereikt u binnen 5 minuten, via de Stichtse Rotonde.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.