Anna Paulownalaan 14 AMERSFOORT

1.575.000

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Huize ‘Perloe’ aan de Anna Paulownalaan in het Amersfoortse Bergkwartier is voor velen al jaren een bekende naam. Deze vrijstaande rietgedekte villa met garage en 8 kamers staat op een prachtige zuid gerichte kavel van 1275m2. Het karakter van de villa wordt voor een groot deel bepaald door de dak-overstekken, de detailering van de kozijnen, de authentieke paneeldeuren en de fraaie metselsteen. Deze villa wordt aangeboden door een NVM-makelaar.

De indeling van de villa begint met de overdekte entree, bij binnenkomst de vestibule met meterkast en op de begane grond achtereenvolgens;

de centrale hal van waar uit bereikbaar, de werkkamer met dubbele openslaande deuren, de voorkamer met erker en gezellige serre, de achterkamer met een sfeervolle openhaard en openslaande deuren naar het tuinterras en vervolgens de fantastische woonkeuken. Deze woonkeuken is uitgebouwd tot een oppervlak van maar liefst 40m2, waarbij de glaspartij een prachtig zicht geeft op de achtertuin. Dankzij de zuid ligging is de woonkeuken een buitengewoon aangename verblijfsruimte voor alle seizoenen.

Het grote kookeiland is de blikvanger in de keuken en is zodanig gepositioneerd dat de kok van dienst het contact kan onderhouden met het eettafelgedeelte en zicht heeft op de tuin. Uiteraard is de keuken uitgebreid voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de toegang tot de kelder (9m2 met een stahoogte van 1.97m) en er is de doorgang naar de bijkeuken. Hier staat de wasapparatuur, er zijn bergkasten, een werkblad en een uitstortbak. Buitenom is via de achterzijde de garage bereikbaar.
Op de begane grondvloer ligt eiken (visgraat-) parket m.u.v. de keuken, bijkeuken, hal en WC.

Halverwege de fraaie bordestrap naar de 1e verdieping bevindt zich de 2e WC (met fonteintje) en vervolgens een ruime overloop met toegang tot de 4 slaapkamers van 9m2, 9m2, 17m2 en 20m2 en de badkamer met ligbad, separate douche en wastafel. In drie van de 4 vier slaapkamers is een wastafel aanwezig en de twee grootste kamers beschikken over twee en drie vaste kasten. In alle vertrekken op deze verdieping ligt eiken (visgraat-) parket m.u.v. de badkamer. Een vaste trap naar de..,

2e verdieping: In de hoge nok met zicht op de balken bevindt zich een grote slaapkamer met een beloopbare oppervlakte van 18 m2, doorlopend naar de open badkamer met ligbad, separate douche met brede inloop, dubbele wastafel en WC plus veel bergruimte onder de schuine delen. De schitterende teakvloer in de slaapkamer valt direct in het oog.

Het grote terras aan de zuidzijde is voorzien van hardsteen en een (elektrisch) zonnescherm.
Parkeergelegenheid op de eigen oprit en in de garage ( 3.27m bij 7.42m (gem) en parkeren op de openbare weg is ook toegestaan.

Het Bergkwartier kenmerkt zich door de bosrijke en rustige omgeving. Voorzieningen als scholen en winkels zijn nabij gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen is er het winkelgebied aan de Leusderweg en voor het uitgebreidere aanbod is er de Amersfoortse binnenstad. Het NS-station AmersfoortCS ligt op betrekkelijke afstand (ca. 1 km.) van deze villa. De snelwegen A1/A28 bereikt u binnen 5 minuten, via de Stichtse Rotonde.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.