Anna Paulownalaan 111 AMERSFOORT

549.000

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Dit 3-kamerappartement is gesitueerd op de 3e woonlaag met een schitterend uitzicht op het park. Het appartement is gelegen aan de rustige zijde van het gebouw en door het optimale daglicht is het een aangename woonplek. De L-vormige woonkamer omsluit het ruime balkon, waar je in alle rust kunt genieten.

Bij betreding van het gebouw zijn er de overdekte entree, de brievenbussen en het beltableau. De centrale hal, een binnentuin als het ware, is voorzien van veel glaspartijen waardoor het daglicht een belangrijke invloed heeft op de ruimtelijke beleving. De strakke vormgeving valt ook in het oog.
De lift en het trappenhuis leiden naar het appartement op de 2e woonlaag;

De indeling is als volgt; ruime hal, meterkast, WC met fontein, grote woonkamer (52m2), dichte keuken, bijkeuken, balkon, 2 slaapkamers van resp. 13m2 en 17m2, badkamer met ligbad, aparte douche en 2 wastafels.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en kijkt uit over de binnenhal. In de dichte bijkeuken is de opstelplaats voor de wasapparatuur en hier bevindt zich ook de CV-ketel. De slaapkamer van 13m2 beschikt over een wastafel. Het balkon is ruim 9m2 groot en is bereikbaar via zowel de woonkamer als de grootste slaapkamer.

Bij het appartement behoort ook een ruime parkeerplaats en een grote berging van ruim 17m2. Deze bevinden zich in de onderbouw van het appartementengebouw en zijn uiteraard met zowel de lift als met de trap te bereiken. In de onderbouw zijn ook de opstelplaatsen voor de kliko’s en er is een wasplaats voor de auto.

Het stijlvolle appartementengebouw ‘de Amersberg’ staat in het Amersfoortse Bergkwartier. Een fantastische omgeving met als belangrijkste kenmerk de groene en bosrijke omgeving. Gelegen naast het bekende Berghotel en het Bergpaviljoen. Met het bosgebied ‘Klein Zwitserland’ -letterlijk- naast de deur, de uitvalsweg naar de A1/A28 en het station AmersfoortCS op 1 kilometer afstand is dit een fantastische plek om te wonen.

Heeft u interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.