ACTUEEL

Nieuws over Amersfoort, huizenmarkt en makelaardij.

Zomerreces en nieuw aanbod

Zomerreces en nieuw aanbod

De tweede helft van augustus is van Oossanen makelaardij gesloten maar vanaf 2 september pakken we de draad weer op met nieuw aanbod. U kunt 4 mooie woningen verwachten die vanaf die week in de verkoop gaan komen;

1. een mooie tussenwoning in de Indische buurt, onderdeel van het Leusderkwartier (639k),

2. een zeer hoogwaardig afgewerkt appartement in het Eemkwartier, 160m2 op de tweede woonlaag (825k),

3. een 2/1-kap woning, type jarendertig, aan de Snoeckgensheuvel (689k) en tenslotte,

4. een fijne, goed onderhouden woning aan de Zandbergenlaan (749k).

Binnenkort in de verkoop

Binnenkort in de verkoop

Als NVM-makelaar in het Amersfoortse Bergkwartier is het elke keer weer fantastisch om te ervaren dat huiseigenaren besluiten hun woning of appartement te verkopen via ons kantoor.

Zo ook de 2/1-kapwoning aan de Oranjelaan waarvan de verkoop aan ons wordt toevertrouwd. De woning, met een vraagprijs van € 645.000,00, wordt binnenkort op Funda geplaatst.

Heeft u interesse of weet u iemand die wellicht geïnteresseerd is? Neem contact op met uw NVM-aankoopmakelaar of met de verkopende makelaar, Robert van Oossanen op 06 539 63846.

Binnenkort in de verkoop

Binnenkort in de verkoop

Als NVM-makelaar in het Amersfoortse Bergkwartier is het elke keer weer fantastisch om te ervaren dat huiseigenaren besluiten hun woning of appartement te verkopen via ons kantoor.

Zo ook het appartement aan de Anna Paulownalaan 111 waarvan de verkoop aan ons wordt toevertrouwd. Het appartement, met een vraagprijs van € 549.000,00 wordt binnenkort op Funda geplaatst.

Heeft u interesse of weet u iemand die wellicht geïnteresseerd is? Neem contact op met uw NVM-aankoopmakelaar of met de verkopende makelaar, Robert van Oossanen op 06 539 63846.

Koningsdagcampagne NVM-Eemland

Koningsdagcampagne NVM-Eemland

Vanmorgen om 9.30 uur  is in Bunschoten-Spakenburg de Koningsdag campagne van de NVM-regio Eemland de mobiele billboard-campagne van start gegaan.

Tony, de chauffeur heeft samen met Robert van Oossanen, ter plekke, het startschot gegeven.

Het billboard gaat verder naar het pittoreske Hoogland, via winkelcentrum Emiclaer en de Noorderwierweg, vervolgens naar de Stadsring en richting Hoevelaken. Donderdag 25 april zal het mobiele billboard gaan van meerdere NVM-collega’s in Amersfoort naar Leusden en Woudenberg.

Iedereen die zichzelf met een foto op Facebook plaatst, maakt kans op een rondvaart voor 10 personen met de Waterlijn of 4 toegangskaarten voor paleis Soestdijk. Informeer bij jouw NVM-makelaar waar en wanneer het mobiele billboard wordt verwacht.

Koningsdag 2019 – iedereen is welkom in Eemland

Koningsdag 2019 – iedereen is welkom in Eemland

#Koningsdag2019; fotografeer jezelf (of een ander) met ons billboard op woe 24, do 25, vrij 26 of zat 27 april (koningsdag) en zet de foto op Facebook. Dan maak jij kans op een rondvaart voor 10 personen met de Waterlijn of een rondleiding door paleis Soestdijk voor 4 personen. Informeer bij jouw NVM-(aankoop-)makelaar waar en wanneer je het billboard kunt verwachten. Je krijgt meer voor elkaar met een #NVM-makelaar.

Semi-vrijstaande woning

Semi-vrijstaande woning

Binnenkort komt in de verkoop; semi-vrijstaande woning in het #Amersfoortse #Bergkwartier, fantastische ligging, 135m2 woonoppervlak, woonkamer, 2 kleine kamers en 2 grote kamers, kavelgrootte 600m2, bouwjaar 1955, ruime tuin met achtertuin op het zuiden. Prijsindicatie € 750.000,00 k.k

Uitzonderlijke villa in Amersfoorts Bergkwartier

Uitzonderlijke villa in Amersfoorts Bergkwartier

Binnenkort starten wij met de verkoop van een bijzondere villa in het Amersfoortse Bergkwartier. Door een combinatie van het architectonisch ontwerp en de magnifieke ligging, biedt deze villa een hoge mate van privacy. De inhoud van 2.061m3, een woonoppervlak van 400m2, 177m2 aan inpandige ruimten en een kavel van 2.400m2 garanderen  optimaal wooncomfort. De woning is in 2003 gerealiseerd op een uitstekende locatie. Prijsindicatie: €2,2 mln. Meer informatie verstrekken wij, op dit moment, uitsluitend op aanvraag.

NVM Open Huizen dag goed bezocht

NVM Open Huizen dag goed bezocht

De halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag is vandaag weer goed bezocht. De 12.500 deelnemende woningen zijn gemiddeld door iets meer dan 5 mensen bezocht. Dat maakt dat in totaal 65.000 mensen deze dag hebben aangegrepen om hun potentiele droomhuis in het echt te bekijken.

De interesse in de NVM Open Huizen Dag is daarmee onverminderd groot. “De vele deelnemende huizen en de vele bezoekers laten zien dat de vraag naar een andere woning nog steeds erg groot is. Nu de prijsstijging afvlakt en de rente nog steeds laag is, is dit hét moment om door te stromen naar een nieuwe woning of om jouw eerste eigen huis te kopen” stelt NVM-voorzitter Ger Jaarsma.

Op woningsite funda was het in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag als vanouds druk. Kijkers begonnen op tijd met online oriënteren, om de Open Huizen Dag zo goed mogelijk te kunnen benutten.

Jaarsma: “Er waren vandaag ook weer enkele woningen waar opvallend veel mensen op af kwamen. In Groningen heeft een gezin zelfs 80 mensen rondgeleid in hun woning! Ik weet zeker dat die huizen snel verkocht zijn. De helft van de woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag wordt doorgaans binnen 12 weken erna verkocht. Veel mensen grijpen de NVM Open Huizen Dag aan om de twee of drie huizen die ze eerder op Funda.nl al op het oog hadden in het echt te bekijken en te vergelijken. De stap om een van die woningen dan ook te kopen is snel gemaakt.”

Op zoek naar een woning?

Op zoek naar een woning?

Op zaterdag 30 maart kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je droomhuis.
Het is op 30 maart alweer de 22e editie van de NVM Open Huizen Dag. Het blijft een groot succes, niet alleen door de vele verkopers die hun woning openstellen voor bezichtiging, maar ook omdat de deelnemers – verkopers en zoekende kopers – sneller tot een transactie komen.
Dit jaar openen weer duizenden woningen tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren. Op de woningsite funda staat welke huizen deelnemen. Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Je kunt de sfeer opsnuiven en de buurt verkennen.

Amersfoort mag beginnen met bomenkap

Amersfoort mag beginnen met bomenkap

Bron: Stad Amersfoort – 08-02-2019
De gemeente Amersfoort mag beginnen met het kappen van bomen voor de aanleg van de westelijke rondweg.
De voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland heeft de ordemaatregel, die inhoudt dat er geen bomen gekapt mogen worden, opgeheven.

In het kader van een onderzoek voor de aanleg van de westelijke rondweg wil de gemeente Amersfoort ruim 1.500 bomen kappen. De gemeente wil op de kortst mogelijke termijn starten met het kappen van de bomen om dit nog voor het broedseizoen af te ronden. Bij de Raad van State loopt een procedure over de ontheffing die de gemeente heeft verkregen voor een aantal beschermde diersoorten. Omwonenden en stichtingen zijn bang dat door de kap ook andere beschermde diersoorten die in dat gebied leven worden bedreigd, zoals de das, sperwer, bommarter, ree en eekhoorn. Omdat de provincie Utrecht hun handhavingsverzoek daarover heeft afgewezen, hebben de omwonenden en stichtingen de rechtbank door middel van een voorlopige voorziening gevraagd om de bomenkap stil te leggen. Een voorlopige voorziening is een spoedprocedure in het bestuursrecht.

Het staat vast dat er vlakbij het gebied waar gekapt gaat worden dassenburchten zijn en dat de dassen delen van het plangebied gebruiken als foerageergebied.
Daarnaast zijn er nesten van sperwers rondom het gebied. Ook de ree, eekhoorn en de boommarter komen voor in de omgeving. De omwonenden en stichtingen hebben onvoldoende aangetoond dat de dassen de burchten verlaten als de gemeente de ruim 1.500 bomen kapt.
Ook wordt de das niet gedood bij de bomenkap.
Voor de andere dieren is het ook niet aannemelijk dat de vaste rust- of verblijfplaatsen zullen worden aangetast.

ADRES

Van Oossanen makelaardij
Utrechtseweg 57
3818 EA Amersfoort
033 461 4001

Cookiebeleid
Privacybeleid

OPENINGSTIJDEN

maandag - vrijdag 09:00 – 17:30 uur

FACEBOOK

Bekijk hier de Facebookpagina van Van Oossanen Makelaardij